Fons heeft in goede tijden een imperium opgebouwd. Inmiddels zijn de hoogtijdagen voorbij en doet Fons er alles aan om het proces van groei en verval goed te hanteren in zijn organisatie. Maar begrijpt het personeel dit ook? Lees hier de mailavonturen van Fons en zijn medewerkers.

Van: Harry Hans

Aan: Fons de Founder

Betreft: De power of LinkedIn

 

Beste Fons,

Ik heb gisteren deelgenomen aan het gratis webinar ‘Content die verkoopt: de power of LinkedIn’. Super waardevol en het heeft me ervan bewust gemaakt dat wij veel te bescheiden zijn in onze profilering. De gezichten achter ons logo moeten zichtbaar worden. Maar er is meer…..! We moeten laten zien dat wij het verschil willen maken, dat we dwarsdenkers zijn, vernieuwers, frisse blikkers. Volgens Francesca – de host – hebben wij een liefdevolle schop onder de kont nodig. We zeggen wel dat we exposure willen, maar stiekem laten we ons liever niet zien. Tot we Francesca tegenkomen, die ons een sympathieke stok achter de deur aanreikt. Zij is de Content Queen op LinkedIn en kan onze persoonlijkheden lading geven. Zodat we op het netvlies komen bij de juiste mensen. Zo kunnen we het verschil maken. Ze biedt een cursus aan ‘how to become a dominater op LinkedIn’ en als we vandaag ja zeggen, krijgen we maar liefst € 250,- korting. We betalen slechts nog € 2.700,- per persoon. In tegenstelling tot wat de titel doet vermoeden is de cursus gewoon in het Nederlands.

Wat denk je?

Groet, Harry

Van: Fons de Founder

Aan: Harry Hans

Betreft: De power of LinkedIn

Beste Harry,

Goh, het klinkt nogal hip allemaal. Kun je wat meer info geven?

Groet, Fons

Van: Harry Hans

Aan: Fons de Founder

Betreft: De power of LinkedIn

Ha Fons,

Francesca heeft een prachtige lijst aan positieve referenties. Zo heeft ze eerder provactive coaching als label op de kaart gezet, inclusief de personen achter dat label. Ze heeft de website ‘online opvallen met waardevolle content’ met veel succes uit de grond gestampt. Ook ‘liefhebbers van het leven’ zijn sky high gegaan na de cursus bij Francesca. Ze geeft je durf, aanmoediging en de juiste handvatten. Er zijn mensen die dankzij Francesca 25.000 posts krijgen, 337 likes en 77 commentaren. Eat your heart out! Die meid die weet hoe ze moet scoren. Met Francesca aan je zijde helpt ze ons consequent en op onze frequentie zichtbaar te zijn. Daardoor komen allerlei (nieuwe) contacten vanzelf op je af en tillen wij ons bedrijf naar een next level.

De cursus levert op:

  • Een turnkey actieplan, waardoor je in de drivers seat komt.
  • Publiek dat zich keer op keer op keer op keer geïnspireerd voelt door ons.
  • Coaching van de Content Queen.
  • Meer plezier, want let maar op, straks begin je het stiekem leuk te vinden.
  • Inhoudelijke feedback op onze content.
  • Coaching in hoe we onze stories effectief inzetten.
  • Een sympathieke stok achter de deur. Je gaat het doen en goed ook!

Voldoende info zo?

Groet, Harry

Van: Fons de Founder

Aan: Harry Hans

Betreft: De power of LinkedIn

Harry, ik weet het niet hoor. Je weet dat ik het niet zo op heb met social media enzo. Straks moet ik mezelf nog Influencer gaan noemen. Heb je er wel eens over nagedacht hoe het zou zijn als je 100 jaar terug de tijd in gaat en dan aan iemand het begrip Influencer uitlegt? Ik denk dat ze je raar aan zouden kijken. Wat mij betreft zijn het tellsellers die zich hipper voordoen dan ze zijn.

Van: Harry Hans

Aan: Fons de Founder

Betreft: De power of LinkedIn

 

Ha Fons,

Zojuist opende ik mijn mailbox en zag een ‘alert’ van Francesca dat de dag bijna voorbij is en we snel moeten handelen, willen we van de eenmalige actie gebruik kunnen maken. Weg is weg hè. Francesca heeft voor ons een uitzondering gemaakt en ons tot morgenochtend 10.00 uur uitstel gegeven. Ik stel voor dat we haar vertrouwen niet breken door ons te laat aan te melden.